Työnantajille

Delera Oy on vastuullinen, kotimainen henkilöstövuokrausyritys. Asiakkaitamme ovat mm. kunnat, sote-alueet sekä sairaanhoitopiirit. Tarjoamme hoitoalan ja siivousalan työnvälitystä, pienen toimiston ketteryydellä ja suurella sydämellä!

Henkilöstövuokrausta vastuullisesti ja hyvällä asenteella!

Me tunnemme työkenttien haasteet ja mahdollisuudet. Koko henkilöstömme osallistuu käytännön töihin ja keikkailee tarvittaessa. Pitkäaikainen käytännön hoitotyön ja siivousalan tuntemus auttaa meitä palvelemaan entistäkin paremmin. Meillä tehdään kaikki työt täydellä sydämellä ja hyvällä asenteella! Olemme kilpailukykyinen vaihtoehto, niin hinnaltamme kuin henkilöstön saatavuudeltakin. Henkilöstövolyymimme kasvaa koko ajan.

Siivousalan osaamista nopeallakin aikataululla

Tarjoamme myös siivousalan työntekijöitä lyhyisiin ja pidempiin toimeksiantoihin. Meiltä saat aina ammattitaitoisen, koulutetun ja luotettavan siivoojan tai siistijän. Toimintamme lähtökohtana on hyvä, luottamuksellinen ja pitkäaikainen asiakassuhde. Olemme pieni naisvoimainen yritys – vastaukset ovat aina yhden puhelinsoiton päässä ja panostamme hyvään ja joustavaan asiakaspalveluun. Jätä rekrytointi meidän huoleksemme ja aloitetaan yhteistyökumppanuus!